SIFI > Despre noi
Vision & Viziune și istoric

Fondat în 1935 de doi farmaciști sicilieni, SIFI a început ca o aventură, specializându-se în prepararea produselor oftalmice. Din acel moment, cercetarea, dezvoltarea și inovația au continuat neîntrerupt. Astăzi, SIFI a evoluat într-un grup industrial de companii, consolidându-și poziția de lider pe plan local și extinzându-se pe piețele internaționale.

O privire mai în detaliu ...
SIFI este singura companie oftalmologică italiană care beneficiază de un model de business complet, integrat, incluzând cercetarea, dezvoltarea, producția și vânzarea de medicamente și dispozitive chirurgicale și medicale. Inovația de vârf, dezvoltarea continuă, înțelegerea clară a nevoilor pacienților și a profesioniștilor din sănătate au dat naștere unui spectru larg de produse, dezvoltate și vândute de către sediul principal din Italia și de către reprezentanțele din străinătate. Începând din iunie 2015 SIFI este susținut de 21 Investimenti, o firmă de investiții fondată de Alessandro Benetton pentru a susține extinderea internațională a companiei și strategia de dezvoltare a portofoliului.

S.I.F.I. S.P.A.
Axat pe dezvoltarea, producția și vânzarea produselor farmaceutice, suplimentelor nutritive și cosmeticelor oftalmologice, S.I.F.I. S.p.A. este prezent în 13 țări cu un portofoliu de peste 50 de produse farmaceutice. Portofoliul farmaceutic al SIFI oferă opțiuni de tratament pentru tratamentul diverselor afecțiuni oftalmologice. Portofoliul nostru include steroizi, antiinflamatoare, antiglaucomatoase, antibiotice, combinații de antibiotic cu antiinflamator, antialergice, suplimente nutritive, lacrimi artificiale și medicamente reepitelizante.
 
S.C. OFTAFARMA ROMANIA SRL
Str. Carol Davila, nr. 105 - 107, Et. 2, ap. 5 Sector 5 Bucuresti
Telefon: 021.314.28.95
Fax: 021.314.28.94
Email: office@sifi.ro
 
SIFI oferă o gamă completă de produse dedicate tratamentului celor mai comune patologii oculare ...
 
Dacă în decursul tratamentul apar reacții adverse vă rugăm să ni le semnalați fie direct (vedeți datele de contact), fie utilizând formularul de raportare al Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale ..